Bartender hos Frimans som häller upp bubbel

Jobba hos oss

VI SÖKER KOCK!

Mitt i centrala Jönköping finns vi, bredvid Hamnkanalen och vid gångstråket mellan Vättern och Munksjön. Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar frukost, lunch- och à la carte-rätter, öl, vin, drinkar, kaffedrycker och bakverk i en skön och njutbar miljö och stämning. Hos oss träffas människor för att trivas och för att få en skön och härlig helhetsupplevelse och under helgerna har vi tre öppna barer, pianobar med liveartister, dansgolv på vår festvåning Etage.

I vårt kök lagar vi en skön mix av klassiska och trendiga rätter kompletterat med säsongens specialiteter. Vi har sedan våren 2023 ett helt nybyggt kök och vi har verkligen en spännande utvecklingsresa framför oss i en växande restaurang och vi hoppas att du vill vara med oss i den!

Du är idag kock med flera års erfarenhet av matlagning. Hos oss jobbar du både självständigt och är en positiv lagspelare som samarbetar med alla. Arbetsmoral, initiativtagande är viktigt för dig och du arbetar med noggrannhet, struktur, ordning, driv, engagemang och glädje.

Du är med och medverkar till vår trivsamma arbetsplats!

ÖVRIGT

Arbetstider vardag, helg, kvällar ingår, Relevant utbildning och flera års tidigare erfarenhet som kock är ett krav, Frimans har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Välkommen att skicka ditt cv och personliga brev till ulrika@frimanscafebistro.se

Personal på Frimans i Jönköping på väg att servera gäster Bertender hos Frimans serverar bubbel till gäst Bartender på Frimans i Jönköping blandar en drink Fish and Chips på Frimans