Tillredning av kaffe på Frimans

Vi är frimans

Vi, Anders & Ulrika Friman, delar tillsammans en stark passion för mat, dryck, smaker, miljöer samt att möjliggöra att människor kan träffas och trivas. Vår dröm om att bygga upp en verksamhet tillsammans, blev verklighet när vi startade Frimans 2020. Vår ambition är att dela med oss av den drömmen genom upplevelser som inspirerats av platser vi varit på, kulturer vi upplevt och människor vi träffat i flera av världens hörn där vi har fått uppleva fantastiska sensationer och intryck.

Svartvitt klassiskt piano hos Frimans i Jönköping Vacker takkrona innifrån Frimans Café & Bistro i Jönköping Tillredning av en kopp kaffe hos Frimans i Jönköping Bild utifrån på Frimans Café & Bistro i Jönköping

Alla som besöker eller jobbar hos oss, har största värdet för hela verksamheten. Visionen är att vi i sällskap med varandra delar alla upplevelser tillsammans. Därför arbetar vi starkt för en hög kreativitet i vårt erbjudande med hög kvalitet och med inriktningen att alltid överträffa förväntningar.

Till Frimans välkomnar vi dig som vill uppleva en mängd smaker i en passionerad och härlig miljö med ljuvliga dofter. Här vill vi att du ska trivas och njuta av en meny av bakelser och kaffe, eller varför inte en välsmakande frukost, lunch eller middag som inspirerats av platser, kulturer och människor. Passa även på att ta en titt i en läcker cocktailmeny och vårt trevliga sortiment av viner, öl och bubbel som kittlar dina sinnen.